LiveLife22016B - page 8

Luonnollista jäätelöä
Jäätelöpuikkojen tekeminen kotona on helppoa. Voit tehdä jäätelöstäsi
laktoositonta, gluteenitonta tai sokeritonta, aivan kuten haluat. Itse tehty
jäätelö on vähintään yhtä hyvää kuin kaupasta ostettu, ja kaiken lisäksi täy-
sin luonnollisista ainesosista valmistettua.
KUVAT
EVA HILDÉN
RESEPTIT
SOPHIE EKMAN
KERAMIIKKA
EMMA LARSSON
Makeat jäätelöherkut
Makeat mansikat kookoksen ja vaniljan
kanssa muodostavat lyömättömän
makuyhdistelmän.
Annokset: 6 jäätelöpuikkoa
3 dl pakastemansikoita + 2 mansikkaa
koristeluun
2 dl kookoskermaa
2 tl vaniljajauhetta
5 rkl cashewpähkinävoita
2 tl acai-jauhetta
2-5 tl agavesiirappia
Tee näin:
Sekoita kaikki ainekset
agavesiirappia lukuun
ottamatta blenderissä tai
sauvasekoittimella.
Lisää sitten agavesii-
rappi, maista, ja säädä
makeus makusi mukaan.
Viipaloi mansikat ohuiksi
viipaleiksi. Kaada taikina jää-
telömuotteihin ja painele
mansikkasiivut muottien
reunoja vasten. Lisää
jäätelöihin vielä
tikut tai teelusi-
kat, ja laita jäätelöt
pakastimeen ainakin
viideksi
tunniksi.
Vinkki!
Valuta muottien
päälle lämmintä vettä,
niin jäätelö irtoaa
muoteista
helpommin.
Mansikka-
kookosjäätelö
8
|
 LiveLife
|
 toukokuu 2016
1,2,3,4,5,6,7 9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,...32
Powered by FlippingBook