Joulukuu 2015
|
LiveLife
|
11
Ripottele annoksen päälle
kurpitsan- ja
auringonkukansiemeniä
Herkkä
vatsa?
Käytä valkosipulinkynsien sijaan
valkosipuliöljyä, niin vältät vatsaa
ärsyttävät kuidut. Pilko kolme
valkosipulinkynttä ja sekoita viiteen
desilitraan oliivi- tai rapsiöljyä.
Anna öljyn tekeytyä ainakin
vuorokauden ajan.
Porkkanakeitto
1 annos keittopohjaa
5 porkkanaa (400 grammaa)
1 palsternakka (150 grammaa)
7-8 dl vettä
2 tl liemijauhetta
1,5 rkl raastettua inkivääriä
2 tl maca-jauhetta
puolikkaan luomusitruunan
mehu ja raastettu kuori
Tee näin:
Kuori ja paloittele pork-
kanat ja palsternakka, ja laita ne
kattilaan keittopohjan kanssa (katso
resepti alta). Lisää vesi, liemijauhe,
raastettu inkivääri ja maca-jauhe.
Keitä, kunnes vihannekset ovat
pehmeitä. Lisää sitruunan mehu ja
kuori. Ota kattila pois liedeltä, anna
keiton jäähtyä muutama minuutti ja
soseuta sauvasekoittimella suoraan
kattilassa. Mausta ja lisää tarvit-
taessa vettä ja liemijauhetta.
C
M
Y
CM
MY
CY
CMY
K