Table of Contents Table of Contents
Previous Page  21 / 32 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 21 / 32 Next Page
Page Background

Joulukuu 2016

|

 LiveLife

|

21

Suklaalevy

Sulata raakasuklaamassa

vesihauteessa ja levitä

leivinpaperin päälle. Ripottele

suklaan päälle goji-marjoja,

mulperinmarjoja,

pistaasipähkinöitä, cashew-

pähkinöitä, kookoslastuja ja

mehiläisen siitepölyä. Anna

jäähtyä viileässä ja

paloittele!

Tee näin:

Liota cashew-pähkinöitä vähintään kaksi tuntia. Sekoita sitten pähki-

nöistä, avokadosta, kookosöljystä, agavesiirapista ja matcha-jauheesta

tasainen seos. Laita seos pakastimeen 2-3 tunniksi. Ota seos pois pa-

kastimesta ja muotoile siitä pieniä palloja. Sulata suklaa vesihauteessa

ja dippaa taikinapalloja suklaassa lusikan avulla. Laita pallot leivinpa-

perin päälle ja ripottele päälle rouhittuja pistaasipähkinöitä. Laita jäl-

leen pakastimeen vähintään puoleksi tunniksi ja säilytä fudgeja joko

jääkaapissa tai pakastimessa tarjoiluun saakka.

Gluteenittomat pikkuleivät vadelma-

hillolla. Resepti seuraavalla sivulla.

Tee näin:

Hienonna pähkinät tehosekoittimessa. Lisää joukkoon kookoshiutaleet, suola,

vanilja ja lopuksi hienonnetut taatelit. Sekoita tasaiseksi massaksi. Vuoraa

leipävuoka tuorekelmulla ja painele taikinamassa vuoan pohjalle. Laita vuoka

jääkaappiin. Sulata kookosöljy miedossa lämpötilassa kattilassa ja sekoita

joukkoon kaakao ja agavesiirappi. Kaada suklaaseos vuokaan pähkinämassan

päälle ja koristele kookoslastuilla. Laita jääkaappiin tai pakastimeen ja anna

kovettua. Leikkaa sitten pieniksi ruuduiksi.

Avokado-matcha -konvehdit

Suklaa-saksanpähkinäruudut

Ainekset – noin 15 kpl:

1 dl cashew-pähkinöitä

1 kypsä avokado

0,75 dl Life Kookosöljyä

2 rkl agavesiirappia

1 tl macha-jauhetta

150 g tummaa suklaata

3 rkl rouhittuja pistaasipähkinöitä

Ainekset – noin 20 kpl:

2,5 dl saksanpähkinöitä

2,5 dl kookoshiutaleita

0,5 tl vaniljajauhetta

Ripaus Himalajan suolaa

2 dl hienonnettuja taateleita

Suklaa:

1 dl Life Kookosöljyä

1 dl raakakaakaojauhetta

0,75 dl agavesiirappia

Koristeeksi:

Kookoslastuja

Cashew-

kardemumma-

tähdet