Joulureseptit
Herkullinen
ADVENTTI
Adventtisunnuntaisin on ihana
hieman herkutella. Aloita aamusi
sahramintuoksuisella jouluisella
aamiaisella, ja lämmitä iltojasi
glögikattauksella päärynäkompotin
ja piparkakkujen kera.
TEKSTI JA RESEPTIT
LOVISA BERGSTRAND
JA RONJA HOLMSTRÖM
KUVA
EVA HILDÉN
Mausteiset joulujuomat
Lämmin kaakao:
Sekoita keskenään 2,5 dl
makeuttamatonta mantelijuomaa, 1 rkl raakakaakao-
jauhetta, ripaus kardemummaa sekä hiukan
vaniljajauhetta ja agavesiirappia.
Lämmitä ja nauti!
Kultainen mantelijuoma:
Lämmitä kattilassa 2,5
dl makeuttamatonta
mantelijuomaa, 1 tl
kurkumatahnaa ja 1 tl
Life Kookosöljyä.
Mausta, ja makeuta
kardemummalla,
ceyloninkanelilla ja
agavesiirapilla.
Sahramigranola
Rapeassa granolassa on muun muassa Life
Chia-siemeniä, kaurahiutaleita, kookoslastuja,
sahramia ja goji-marjoja. Mielettömän hyvää!
Reseptin löydät sivulta 22.
Vinkki! Laita
granola kaunii-
seen rasiaan,
niin siitä tulee
kiva joululahja
Kurkuma-
mustapippuri
-tahna
Kurkumatahna
Laita kattilaan 1 dl vettä ja
lisää joukkoon 0,5 dl
kurkumaa sekä ripaus rouhittua
mustapippuria. Kiehauta. Anna
hautua 6-8 minuuttia. Säilytä
purkissa. Tahna säilyy noin
kaksi viikkoa
jääkaapissa.
Vinkki!
Suosi jouluherkkuja
valmistaessasi ceylonin-
kanelia. Tavallinen kassia-
kaneli voi olla suurina mää-
rinä haitallista maksalle
sen sisältämän kumarii-
nin takia.