Table of Contents Table of Contents
Previous Page  18 / 32 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 18 / 32 Next Page
Page Background

Joulureseptit

Herkullinen

ADVENTTI

Adventtisunnuntaisin on ihana

hieman herkutella. Aloita aamusi

sahramintuoksuisella jouluisella

aamiaisella, ja lämmitä iltojasi

glögikattauksella päärynäkompotin

ja piparkakkujen kera.

TEKSTI JA RESEPTIT

LOVISA BERGSTRAND

JA RONJA HOLMSTRÖM

KUVA

EVA HILDÉN

Mausteiset joulujuomat

Lämmin kaakao:

Sekoita keskenään 2,5 dl

makeuttamatonta mantelijuomaa, 1 rkl raakakaakao-

jauhetta, ripaus kardemummaa sekä hiukan

vaniljajauhetta ja agavesiirappia.

Lämmitä ja nauti!

Kultainen mantelijuoma:

Lämmitä kattilassa 2,5

dl makeuttamatonta

mantelijuomaa, 1 tl

kurkumatahnaa ja 1 tl

Life Kookosöljyä.

Mausta, ja makeuta

kardemummalla,

ceyloninkanelilla ja

agavesiirapilla.

Sahramigranola

Rapeassa granolassa on muun muassa Life

Chia-siemeniä, kaurahiutaleita, kookoslastuja,

sahramia ja goji-marjoja. Mielettömän hyvää!

Reseptin löydät sivulta 22.

Vinkki! Laita

granola kaunii-

seen rasiaan,

niin siitä tulee

kiva joululahja

Kurkuma-

mustapippuri

-tahna

Kurkumatahna

Laita kattilaan 1 dl vettä ja

lisää joukkoon 0,5 dl

kurkumaa sekä ripaus rouhittua

mustapippuria. Kiehauta. Anna

hautua 6-8 minuuttia. Säilytä

purkissa. Tahna säilyy noin

kaksi viikkoa

jääkaapissa.

Vinkki!

Suosi jouluherkkuja

valmistaessasi ceylonin-

kanelia. Tavallinen kassia-

kaneli voi olla suurina mää-

rinä haitallista maksalle

sen sisältämän kumarii-

nin takia.