Table of Contents Table of Contents
Previous Page  7 / 34 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 7 / 34 Next Page
Page Background

Helmikuu 2017

|

 LiveLife

|

 7

Matcha-jogurtti ja

suklaagranola

Ainesosat:

Matcha-jogurtti

3 dl kreikkalaista jo-

gurttia

1 tl matcha-jauhetta

Noin 1 rkl agavesiirappia

tai manukahunajaa

Suklaagranola

10 dl kaurahiutaleita

2 dl kookoshiutaleita

1 dl mantelijauhoa

2 dl pähkinöitä

(esim. saksanpähkinöi-

tä tai hasselpähkinöitä)

½ dl hampunsiemeniä

3 rkl chia-siemeniä

½ tl Himalajan suolaa

1 tl vaniljajauhetta

1 dl agavesiirappia

¾ dl Life Kookosöljyä

1 dl raakakaakaota

2 dl kookoslastuja

1 dl kaakaonibsejä

Tee näin:

Lämmitä uuni 120 asteeseen. Sekoita kaura- ja kookoshiutaleet, manteli-

jauho, pähkinät, hampunsiemenet, chia-siemenet, suola, kaakao ja vanilja-

jauhe suuressa kulhossa.

Sulata kookosöljy matalalla lämmöllä. Lisää öljyyn agvesiirappi ja sekoita ta-

saiseksi. Kaada sitten öljy-siirappiseos kuivien aineiden joukkoon sekoittaen.

Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle ja paahda uunissa noin 45 mi-

nuuttia. Sekoita pari kertaa paistamisen aikana.

Valmista sillä aikaa matcha-jogurtti sekoittamalla matcha-jauhe jogurttiin

ja makeuttamalla agavesiirapilla tai manuka-hunajalla.

Ota granola pois uunista ja anna jäähtyä. Sekoita joukkoon kookos-

lastut ja kaakaonibsit. Tarjoile granola jogurtin kera. Säilytä granola ilmatii-

viissä purkissa.

Suklaagranola on niin

herkullista, että sitä voi syödä

sellaisenaan, mutta erityisen

hyvää se on matcha-jogurtin

kera.