LiveLife 415 - page 31

Joulukuu 2015
|
 LiveLife
|
 31
Tee näin:
Sekoita kaikki muut ainekset paitsi kaa-
kaojauhe tasaiseksi taikinaksi. Levitä puolet taiki-
nasta pieneen suorakulmaiseen vuokaan (n. 10x10
cm), joka on vuorattu leivinpaperilla. Laita vuoka
pakastimeen 20 minuutiksi. Lisää kaakaojauhe
taikinan loppuosaan ja sekoita kunnolla. Levitä
kaakaotaikina piparkakkutaikinan päälle ja laita
vuoka jälleen pakastimeen noin 20 minuutiksi.
Ota fudge pois pakastimesta 10 minuuttia ennen
tarjoilua. Anna sulaa hetki ja leikkaa palasiksi.
180 g cashewvoita
(n. 2 dl)
4 rkl pehmeää tai sulatettua
Life-neitsytkookosöljyä
1 dl agavesiirappia
0,5 rkl piparkakkumaustetta
2 rkl raakakaakaojauhetta
Raaka piparkakkufudge
Miksi
raakafudgea?
Raakaruokaa ei kuumenneta
yli 42–47-asteiseksi. Siten se
säilyttää ravintoaineet, jotka
tuhoutuisivat kuumennet-
taessa.
Tee näin:
Kaada kookossokeri ja sahrami kattilaan.
Lisää hunaja, kaurakerma ja suola. Keitä seosta
miedolla lämmöllä, kunnes se läpäisee vesitestin.
(Tiputa teelusikallinen seosta lasilliseen kylmää
vettä. Toffee on valmista, jos se jähmettyy vedessä
heti.) Sillä välin kun keität seosta, paahda koo-
koshiutaleet kullanruskeiksi kuivalla paistinpannulla.
Sekoita paahdettu kookos valmiiseen toffeeseen ja
kaada taikina pieniin muotteihin. Anna jäähtyä.
1 dl kookossokeria
1 pussillinen sahra-
mia (0,5 g)
2 dl hunajaa
2 dl kaurakermaa
0,5 tl Himalajan
suolaa
2 dl kookoshiutaleita
Sahramitoffee
15 palaa
20-25 palaa
CocoVin
Acai-
jauhe.
CocoVin
Kookos-
sokeri.
Voima-
ruoka
Raakakaa-
kaojauhe.
1...,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30 32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,...44
Powered by FlippingBook