Table of Contents Table of Contents
Previous Page  8 / 16 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 8 / 16 Next Page
Page Background

Annekatariina

– hyvää ruokaa ja sen tuomaa parasta oloa fiilistelevä

ruokabloggaaja, joka etsii kaikista pienistä ja arkisista asioista jotain

mielikuvituksellista ja kaunista.

annekatariina.com

Piristä perinteisiä

jouluruokia uusilla

mauilla!

Ravinnerikkailla resepteillämme

huomioit myös allergikot ja erityis-

ruokavaliot juhlapöydässä. Reseptit ovat

gluteenittomia ja maidottomia.

Glögi-sose

1 dl goji-marjoja

200 g karpaloita

pala tuoretta inkivääriä

2 kanelitankoa

2 kuivattua tähtianista

1 tl ceyloninkanelia

1 tl jauhettua neilikkaa

4 dl vettä

Foodin Chai-Appelsiini

-raakasuklaanvalmistus-

paketti

Kiehauta ainekset kattilassa.

Nosta kattila syrjään jäähtymään ja

laita kansi päälle. (Voit tässä vaiheessa

halutessasi lisätä hunajaa tai koivuso-

keria, jos kaipaat lisää makeutta.)

Soseuta tehosekoittimessa tai sauva-

sekoittimella tasaiseksi. Käytä sosetta

kastikkeena jäätelön kanssa.

Valmista suklaa pakkauksen ohjeiden

mukaan. Lisää sula suklaamassa

muotteihin, jotka tulevat pakkauksen

mukana. Koristele haluamillasi

kuivatuilla marjoilla ja pähkinöillä.

Voit käyttää sulaa suklaamassaa

myös erilaisten jouluherkkujen

koristelussa tai vaikkapa osana

suklaamoussea tai -kakkua!

Glögikastike jäätelölle

Chai-appelsiinisuklaa

Haluatko valmistaa myös jäätelön itse? Lue resepti

kotisivuiltamme

life.fi/innostu_kanssamme

Kanelinen

taateli-mantelikastike

riisipuurolle

6 medjool-taatelia

2 rkl mantelitahnaa

1 tl ceyloninkanelia

ripaus vaniljaa ja merisuolaa

vettä

Poista taateleista kivet ja lisää ne blenderiin

yhdessä mantelitahnan kanssa. Lisää

joukkoon loraus vettä ja sekoita tasaiseksi.

Lisää vettä vähän kerrallaan tarpeen

mukaan. Kun seos on tasainen viimeistele

kastike mausteilla ja nauti puuron kera.

(Resepti: Aino Mäkelä)

VINKKI! uusi lisuke

joulupuurolle!