Table of Contents Table of Contents
Previous Page  17 / 24 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 17 / 24 Next Page
Page Background

V

atsavaivat koskettavat jopa joka

kolmatta suomalaista. Vaivat

ovat yleisiä ja hoitomuotojakin

on lukematon määrä. Tyypilli-

siä oireita ovat suolistokaasujen aiheuttama

turvotuksen tunne, ruoansulatusongelmat

ja ummetus. Nämä ovat myös juuri ne oireet,

joihinMolkosan tehoaa parhaiten.

LIIAN HAPOKASTA? EI SUINKAAN.

Molkosanin terveysvaikutukset johtuvat

sen poikkeuksellisen hyvästä maitohappo-

koostumuksesta. Koska suuri osa ihmisistä

kärsii vähähappoisesta vatsasta, se auttaa

ylläpitämään suoliston pH-arvoa, joka

suosii vatsan ja suoliston hyötybakteere-

ja ja auttaa niitä lisääntymään. Suoliston

Kesytetty vatsa ei murise

Pöhötystä, ummetusta, ilmavaivoja,

muljausta, kuplimista ja mitä näitä

nyt on – suomalaisten vatsojen mie-

lenilmauksia, joihin ikävän monet

ovat tottuneet osana elämää.

bakteerikannan tervehtyminen parantaa

ruoansulatusta ja ravintoaineiden imeyty-

mistä. Tämä johtaahyväänoloon ja jaksami-

seen. L+-maitohappo edistäämyös suoliston

limakalvojen terveyttä.

AINUTLAATUINEN MOLKOSAN

Molkosan tuotetaan ainutlaatuisella käy-

misprosessilla, jota varten kehitettiin oma,

uniikki maitohappobakteeri Lactobacillus

casei Alpinus. Kyseisen maitohappobak-

teerin ja ekologisen valmistusmenetelmän

ansiosta L+ -maitohapon osuus on 95 pro-

senttia. Molkosanin pH-arvo vastaa suolis-

tossa vallitsevaa happamuustasoa, ja se on

nykyään myös laktoositon sekä lähes kalo-

riton. Uudessa Molkosan Fruit -maussa se-

koittuvat raikkaasti originaali Molkosan ja

hedelmäiset maut, jotka ovat peräisin aro-

niasta ja granaattiomenasta.

– Seitsemän kymmenestä pitää Molkosania tehokkaana

Olga Temonen käyttää

Molkosania saunajuomana