V
atsavaivat koskettavat jopa joka
kolmatta suomalaista. Vaivat
ovat yleisiä ja hoitomuotojakin
on lukematon määrä. Tyypilli-
siä oireita ovat suolistokaasujen aiheuttama
turvotuksen tunne, ruoansulatusongelmat
ja ummetus. Nämä ovat myös juuri ne oireet,
joihinMolkosan tehoaa parhaiten.
LIIAN HAPOKASTA? EI SUINKAAN.
Molkosanin terveysvaikutukset johtuvat
sen poikkeuksellisen hyvästä maitohappo-
koostumuksesta. Koska suuri osa ihmisistä
kärsii vähähappoisesta vatsasta, se auttaa
ylläpitämään suoliston pH-arvoa, joka
suosii vatsan ja suoliston hyötybakteere-
ja ja auttaa niitä lisääntymään. Suoliston
Kesytetty vatsa ei murise
Pöhötystä, ummetusta, ilmavaivoja,
muljausta, kuplimista ja mitä näitä
nyt on – suomalaisten vatsojen mie-
lenilmauksia, joihin ikävän monet
ovat tottuneet osana elämää.
bakteerikannan tervehtyminen parantaa
ruoansulatusta ja ravintoaineiden imeyty-
mistä. Tämä johtaahyväänoloon ja jaksami-
seen. L+-maitohappo edistäämyös suoliston
limakalvojen terveyttä.
AINUTLAATUINEN MOLKOSAN
Molkosan tuotetaan ainutlaatuisella käy-
misprosessilla, jota varten kehitettiin oma,
uniikki maitohappobakteeri Lactobacillus
casei Alpinus. Kyseisen maitohappobak-
teerin ja ekologisen valmistusmenetelmän
ansiosta L+ -maitohapon osuus on 95 pro-
senttia. Molkosanin pH-arvo vastaa suolis-
tossa vallitsevaa happamuustasoa, ja se on
nykyään myös laktoositon sekä lähes kalo-
riton. Uudessa Molkosan Fruit -maussa se-
koittuvat raikkaasti originaali Molkosan ja
hedelmäiset maut, jotka ovat peräisin aro-
niasta ja granaattiomenasta.
– Seitsemän kymmenestä pitää Molkosania tehokkaana
Olga Temonen käyttää
Molkosania saunajuomana