11
Palveleva terveyskauppasi
:;965.
Niinkö?
Minä taas luin, että
maitohappobakteerit
ovat hyviä.
Tuttu ongelma.
Siihen muuten
käytetään karpaloa.
Karpalon proantosyanidit pitävät virtsatiet puhtaina ja estävät
bakteerien tarttumista virtsateihin. Maitohappobakteerit
estävät haitallisten bakteerien ja hiivojen kasvua intiimialueilla.
Kokeile KarpaLactia:
karpalo ja maitohappobakteerit
samassa kapselissa.
www.valioravinto.fi
Apteekkari Bertil Pomoell perusti
Valioravinnon v. 1960 edistämään
hyvinvointia luontoperäisin ainein.
Valioravinto on edelleen perheyritys,
joka suunnittelee, valmistaa ja myy
laadukkaita luontaistuotteita.
Valioravinnolla on oma lääketehdas
ja lääketukkuoikeudet.
”Minun pitää jatkuvasti
juosta vessassa.”
Regulatia voidaan käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti. Joidenkin
käyttäjäkokemusten mukaan tuotteesta on saatu apua muun muassa
päänsärkyyn, tenniskyynärpäähän, ihottumaan, reumatismiin, palovam-
moihin sekä lasten ylivilkkauteen. Saksassa tuotetta ei ole juuri mainos-
tettu ja markkinoitu, mutta silti se on tällä hetkellä maan luontaistuote-
kauppojen euromääräisesti myydyin tuote.
Regulatia suositellaan pidettäväksi suussa puoli minuuttia ennen kuin
se nielaistaan, jotta se imeytyy suun limakalvojen kautta. Valmisteen ke-
hittäjät painottavat, ettei sitä ole tarkoitettu sairauksien ennaltaehkäisyyn.
Sen avulla on tarkoitus saada apua olemassa oleviin vaivoihin.
Regulatia myös tutkitaan ahkerasti. Esimerkiksi Berliinin yliopistossa
on meneillään tutkimus, jossa selvitetään tuotteen mitokondrioissa eli
solujen voimalaitoksissa tapahtuvaa energiantuotantoa. Saksassa on tehty
myös Alzheimerin ja Parkinsonin tauteja sivunnut väitöskirja, jossa oli oma
kappale Regulatista.
ALHAISET ENTSYYMITASOT HUOLESTUTTAVAN YLEISIÄ
Maailmanlaajuisten tutkimusten mukaan 80 % väestöstä kärsii mikrora-
vinteiden puutteesta, kuten alhaisista entsyymitasoista. Alhaisten ent-
syymitasojen ensioireita ovat väsymys, alentunut keskittymiskyky, infek-
tioalttius, iho-ongelmat, yleinen väsyneisyys ja ruoansulatusongelmat.
Solu- ja kudosvaurioita saattaa esiintyä jo tässä vaiheessa, ja silloin vakava
sairaus myöhemmällä iällä on väistämätön uhka. Jo vuonna 1991 johtavat
ravitsemustutkijat huomauttivat nk. Saas-Feen julistuksessa, että huono
ravitsemus ja ruoan prosessointi ovat vakavien sairauksien pääasiallisia
aiheuttajia.
Aikainen sadonkorjuu, pitkät varastointiajat ja nykyaikaisissa ruoka-
tehtaissa tapahtuva lisäprosessointi, kuten säteilytys, kuumennus, steri-
lointi ja säilöminen aiheuttavat välttämättömien entsyymien ja muiden
bioaktiivisten aineiden valtavan hävikin ruoassa. Esimerkiksi pikaruoka-
aterioiden ravintoarvo on vaarallisen lähellä nollaa, eikä niillä ole juuri
muuta virkaa kuin ihmisten lihottaminen.
Syitä entsyymien lisääntyneeseen tarpeeseen ovat ylipaino, liikunnan
puute ja stressi. Nämä nykymaailman yleiset ongelmat ovat tappavia
entsyymeille ja johtavat kuona- ja myrkyllisten aineiden kertymiseen
kehoomme, ja sitä kautta solujen tuhoutumiseen. Myös torjunta-aineiden
käyttö on haitaksi kehollemme ja hermostollemme.
"Aikainen sadonkorjuu,
pitkät varastointiajat ja nykyaikaisissa
ruokatehtaissa tapahtuva lisäprosessointi,
kuten säteilytys, kuumennus,
sterilointi ja säilöminen aiheuttavat
välttämättömien entsyymien ja muiden
bioaktiivisten aineiden valtavan
hävikin ruoassa."