10
Luontaistuntija 1 | 2015
Dieetti
jumissa?
Laita dieetti taas vauhtiin!
Vähähiilihydraattinen ja runsasproteiininen
ravinto näkyy kehossa virtsan pH-arvon
alenemisena ja haponerityksen
lisääntymisenä. Happamassa ympäristössä
rasvan palaminen hidastuu.
Vähäenerginen ruokavalio tuottaa tuloksia
paremmin, jos kehon happokuormituksen
kasvu ehkäistään.
pH-balance PASCOE®
sisältää
happo-emästasapainoa tukevaa sinkkiä
sekä emäksisiä kivennäisaineita.
Syynä voi olla kehon
liikahappamuus.
Kysy lisäämyymälästä ja pyydä esite.
pH-balance PASCOE®:n sisältämät kivennäisaineet
*
tukevat
dieetin aikaista pH-tasapainoa sekä luuston, lihasten ja vatsan
hyvinvointia, ja ylläpitävät energisyyttä sekä vähentävät
väsymystä.
*
Sinkki tukee normaalia happo-emästasapainoa. Kalsium edistää ruuansulatus-
entsyymien normaalia toimintaa sekä luuston ja lihasten hyvinvointia yhdessä
magnesiumin kanssa. Magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta.
Valitse yli 2 kk kestävä
jauhe (260 g),
tai tabletit (100 tabl.).
Pakkauksessa on mu-
kana 21 pH-testiliuskaa.
Riittoisa ja edullinen
pH-balance PASCOE®
palauta pH-tasapainosi
Paras
happojen
poistokyky
STRONG
Niinkö?
Minä taas luin, että
maitohappobakteerit
ovat hyviä.
Tuttu ongelma.
Siihen muuten
käytetään karpaloa.
Karpalon bioaktiiviset aineosat heikentävät haitallisten
E.coli bakteerien tarttumista kasvualustaan. Hyvät
maitohappobakteerit täydentävät elimistömme omia
suolistobakteereja ja rajoittavat pahojen bakteerien ja
hiivojen kasvutilaa.
Kokeile KarpaLactia:
karpalo ja maitohappo-
bakteerit samassa
kapselissa.
Apteekkari Bertil Pomoell perusti
Valioravinnon v. 1960 edistämään
hyvinvointia luontoperäisin ainein.
Valioravinto on edelleen perheyritys,
joka suunnittelee, valmistaa ja myy
laadukkaita luontaistuotteita.
Minun pitää jatkuvasti
juosta vessassa.”