Kalaosaajan käsikirja 24 Yksinkertaiset reseptit eri kohderyhmille Kalasta voidaan valmistaa monipuolisia ja herkullisia aterioita eri asiakasryhmille. Tässä muutama esimerkki. Kotikeittiön arkeen; nopea ja helppo valmistaa: Paistettua kalaa ja kasviksia Kati Pohjanmaa 2 dl jogurttia 1 rkl sinappia 1 tl hunajaa ½ dl ruohosipulia pienennettynä 1. Keitä perunat ja porkkanat sekä myskikurpitsat kypsäksi. 2. Paista kala pannulla. 3. Tarjoile keitettyjen kasvisten sekä salaatin kanssa. 4. Lisukkeeksi sopii jogurttikastike. Kalan valmistus ja reseptiikka Yksinkertaista ja helppoa arkiruokaa kalasta. Kuva: Kati Pohjanmaa
RkJQdWJsaXNoZXIy MjU0MzgwNw==